2010. december 30., csütörtök

and i just can't hide it

riot grrrl bejegyzés következik. (tudom, hogy senki sem fogja végigolvasni, nemhogy a linkeket megnézni, de nem baj, jól esik megírni :D )

ennek apropója, hogy tegnap szembesültem azzal, hogy a le tigre készített egy Pointer Sisters-feldolgozást. a világ egyik legjobb száma ugyanis az I'm so excited.
a Le Tigre zenekar 98-tól játszik elektrokless zenét - Kathleen Hanna van benne a Bikini Killből (szintén riot), és JD Samson, aki, bár serdülő fiúnak néz ki, valójában leszbikus nő... (állítólag Siával randizgatott egy időben. Sia úgy klippje egyébként nagyon jó. ő volt a Zero 7 énekesnője. leálltam a lábjegyzetekkel... majd kap külön bejegyzést, megérdemli.)
íme a pár:


JD pl benne van Peaches élő bandájában, vagy déjézik neki, van egy újabb projektje, a MEN (az klassz, az Off our backs-et csípem nagyon), a wiki szerint az új Christina A Gerilla album egyik számát (My Girls) is ők producálták. nem beszélve arról, hogy a Can I get get get című Junior Senior dal is köthető hozzá, ami kurva jó, akárhonnan is nézzük.

na. a lényeg:

Le Tigre - I'm So Excited by raphaelmaia

innen lekaphatjátok: Le Tigre - I'm so excited

keep on rákkin', riot grrrlz!

Nincsenek megjegyzések: